Op zoek naar een nieuwe garagedeur? 

Bij Zwiers Garagedeuren bent u aan het juiste adres.

ZNB garagedeuren (Zwiers Nieuw Buinen) houdt zich sinds 1990 bezig met de fabricage, verkoop en montage van sectionale Garagedeuren en levert uitsluitend motoren van Chamberlain®, de wereldwijde marktleider op het gebied van garagedeursystemen.

Het vervangen van oude garagedeuren van 20 jaar of zelfs ouder behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Een garagedeur met een elektrische bediening is bijna niet meer weg te denken in ons huidige straatbeeld.

Aan wie leveren wij garagedeuren?

Wij leveren garagedeuren voor zowel particulier- en zakelijke klanten. Kijk eens rustig rond op onze site en bekijk de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Mocht u vragen hebben dan u rechtstreeks contact met ons opnemen via het contactformulier.

De garagedeuren maken vaak deel uit van diverse woningen en dient daarom meer te zijn dan een deur waarlangs de auto naar binnen wordt gereden. Er worden eisen aan de garagedeuren gesteld zoals veiligheid, isolatie, functionaliteit enz.

Om het direct advies te krijgen kunt u heel eenvoudig contact via ons telefoonnummer op de website of ons garagedeuren offerteformulier.

Bent u op zoek naar de juiste prijs/kwaliteit garagedeur dan bent u bij Johan Zwiers Garagedeuren aan het juiste adres.

Met Vriendelijke Groet,

Johan Zwiers Garagedeuren

 

Contactgegevens

Zwiers Garagedeuren

Glaslaan 30
9521GG  Nieuw Buinen
Nederland

Telefoon: 0599-651316
Mob: 06-22929319

info@zwiersgaragedeuren.nl