Op zoek naar een nieuwe garagedeur? 

Bij Zwiers Garagedeuren bent u aan het juiste adres.

ZNB garagedeuren (Zwiers Nieuw Buinen) houdt zicht sinds 1990 bezig met de verkoop en montage van sectionale Garagedeuren en levert uitsluitend motoren van Chamberlain®, de wereldwijde marktleider op het gebied van garagedeursystemen.

Het vervangen van oude garagedeuren van 20 jaar of zelfs ouder behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Een garagedeur met een elektrische bediening is bijna niet meer weg te denken in ons huidige straatbeeld.

 

Aan wie leveren wij garagedeuren?

Wij leveren garagedeuren voor zowel particulier- en zakelijke klanten. Surf eens rustig over onze site en bekijk de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Mocht u vragen hebben kunt rechtstreeks contact met ons opnemen zonder dat u gebruik hoeft te maken van uw e-mail programma via de contact pagina.

De garagedeuren maken vaak deel uit van diverse woningen en dient derhalve meer te zijn dan gewoonweg een deur waarlangs de auto wordt binnengereden. Er worden eisen aan de garagedeuren gesteld zoals veiligheid, isolatie, functionaliteit enzovoort.

Om het beste resultaat te behalen kunt u heel eenvoudig contact met ons op te nemen via onze website of ons garagedeuren offerteformulier.

Bent u op zoek naar de juiste prijs/kwaliteit garagedeur dan bent u bij Johan Zwiers Garagedeuren aan het juiste adres.

Met Vriendelijke Groet,

Johan Zwiers Garagedeuren

 

Contactgegevens

Zwiers Garagedeuren

Glaslaan 30
9521GG  Nieuw Buinen
Nederland

Telefoon: 0599-651316
Mob: 06-22929319

info@zwiersgaragedeuren.nl