R. de Wit

Ga je voor kwaliteit of ga je voor meer…?

De concurrenten van ZNB vragen onder het mom van “kwaliteit” wel de hoofdprijs om een garagedeur te komen plaatsen. Laat je niet verleiden! Gebruik nog altijd je boerenverstand.

Ga je voor kwaliteit maar let je ook op de kleintjes, dan moet je bij ZWIERS zijn te Nieuw Buinen.

Alles wordt keurig ingemeten en indien gewenst kunnen garagedeuren op locatie worden bekeken. Maak na advies vervolgens je keuze en een afspraak wordt ingepland. Hiervoor moet je een beetje geduld opbrengen want vele hebben blijkbaar de weg naar Zwiers gevonden. Het is een kwestie van aansluiten in de rij.

Maar weet dat je garagedeur keurig vakkundig wordt geplaatst, alles keurig wordt opgeruimd.

Wat anderen mooi weten te vertellen, doet Johan Zwiers in de praktijk mooi vertalen. Een aanrader dus!

RDW uit Mussel


Noorhuis uit De Wijk

Beste heer Zwiers,

de wandzender voor onze nieuwe garagedeur heb ik zojuist ontvangen en inmiddels geïnstalleerd (inderdaad een fluitje van een cent).

Uw bedrijf heeft er een zeer tevreden  klant bij!

Groeten, ook aan uw zoon,

D. Blacquière


Noorhuis uit De Wijk

Super blij met de deur. Ziet er netjes uit en goed afgewerkt.

E. Noordhuis


L. Mentink

Aanvankelijk 2 jaar geleden een garagedeur laten installeren door Zwiers. Destijds een wat mindere monteur, die nogal wat steken heeft laten vallen. Daarna hierdoor wisselend niet goed functioneren van de deur. Vandaag uiteindelijk vakkundig en netjes door dhr Zwiers (jr) verholpen. Heb nu weer vertrouwen in het bedrijf en goedkoop blijkt uiteindelijk ook goed.

L. Mentink


E. Hodzic uit Den Haag

Super bedrijf bellen via mail offerte gehad en all ze afspraken na gekomen netjes gemonteerd en afgewerkt. Deur op maat in gewenste kleur gespoten en vooral veel goedkoper dan rest van garage leveranciers. Ik kan ze zeker aanraden en nee in dit geval. Geen goedkoop duur koop maar kwaliteit en mooie garage deur voor terug.

Mannen bedankt Gr El uit den haag


M. Veldhuis

Vandaag de garagedeur gemonteerd door Een monteur van Zwiers. Keurig gemonteerd voor een veel lagere prijs. We zijn heel erg tevreden met het resultaat

M. Veldhuis