Cassette
Cassette
Planken
Plank
Gelijnd
Gelijnd
Vlak
Vlak

kwaliteitsplaatjeEen garagedeur van Zwiers garagedeuren bestaat uitsluitend uit hoogwaardig materiaal. Wij leveren uiteraard maatwerk dat specifiek voor uw toepassing is uitgewerkt. Onze producten worden geproduceerd in Nederland en dat ziet u terug in de kwaliteit en degelijkheid van de garagedeuren.

Bovenstaand kunt u een keuze maken uit onze standaard sectionale garagedeuren. Alle 4 standaarduitvoeringen zijn leverbaar in alle RAL Kleuren. Klik op een van de afbeeldingen voor informatie en een prijsvoorbeeld. Meer informatie over onze garagedeurmotor vind u op de motorinformatie pagina.

Veiligheid:

Veiligheid staat bij ons in een hoog vaandel. De diverse veiligheidsvoorzieningen garanderen zorgeloos gebruik. Onze garagedeuren hebben bijvoorbeeld een vingerknel beveiliging en de kabels zijn verborgen om nare situaties te voorkomen.

Kwaliteit:

De garagedeuren van ZNB staan voor kwaliteit. Dankzij de zeer hoge kwaliteit van onze materialen, een hoogwaardige laklaag en een mooi uiterlijk heeft u geen deur voor een paar jaar, maar voor het leven!